Hirdetés

Élőszereplős sorozat készülhet a Hogwarts Legacy alapján

|

A Warner Bros. Discovery állítólag rábólintott az Avalanche Software sikerjátékának feldolgozására.

Hirdetés

Denuvo megadta magát, így a Hogwarts Legacy azokhoz is eljuthat, akik nem akarnak vagy nem tudnak fizetni érte, azonban a J.K. Rowling által megálmodott univerzumra épülő akció-szerepjáték már így is remek eladásokkal büszkélkedhet (és PS4, Xbox One, továbbá Nintendo Switch platformokra még meg sem jelent!), ráadásul többnyire a kritikusok is szerették, szóval nincs veszélyben a stúdió vagy a játék jövője

Sőt, a Warner Bros. Games elnöke, David Haddad szavai szerint a Hogwarts Legacy minden várakozást felülmúlt, ez alapján pedig okkal feltételezhető az, hogy a vállalat ütni fogja a vasat - és most nem elsősorban a szinte borítékolható folytatásra gondolunk. 

Hirdetés

A Giant Freakin Robot a névtelen forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a Warner Bros. Discovery tévésorozatot készít a Hogwarts Legacy alapján, méghozzá egyenesen az HBO Max streaming szolgáltatásra. A projekt még a fejlesztés korai fázisában van, így kevés konkrétumot sikerült kideríteni, de a feltételezések szerint az Avalanche Software játékához és a Legendás állatok franchise-hoz hasonlóan ez is Harry Potterék ideje előtt fog játszódni. 

A VGC megkereste a Warnert, hogy kommentálja a jelentést, de egyelőre nem érkezett sem megerősítés, sem cáfolat. A hírt kezeljétek pletykaként, de előfordult már, hogy a Giant Freakin Robot értesülései betaláltak, szóval még az is lehet, hogy van valóságalapja. Ti örülnétek a sorozatnak?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)