Hirdetés

Élőszereplős Tomb Raider sorozat készül

|

Az Amazon Prime-ra érkező produkciót nem szabad összekeverni a konkurens Netflix animációs projektjével.

Hirdetés

Hirtelen nagyon megugrott a videojátékok alapján született adaptációk ázsiója, ugyanis valósággal ölre mennek azért a streaming platformok, hogy a legjobbakat megkaparintsák maguknak. Az HBO Maxnak ott a The Last of Us, a Paramount+-nak a Halo, a Netflix lesz a BioShock, a Gears of War és a Horizon Zero Dawn otthona is a Vaják mellett, míg az Amazon Prime Video vonzerejét a God of War és a Fallout hivatott növelni. Ráadásul elég csak egy pillantást vetni például a Netflix terveire, hogy lássuk, az imént felsoroltak csupán a jéghegy csúcsát képezik.

Ebbe a trendbe illeszkedik az a még meglehetősen képlékeny projekt is, amely idővel egy élőszereplős Tomb Raider sorozat formájában ölt majd testet az Amazon Prime Video streaming platformon.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a széria forgatókönyvét Phoebe Waller-Bridge írja, az Indiana Jones és a sors tárcsája, valamint a Fleabag sztárja lesz a Tomb Raider executive producere is, ugyanakkor szerepet nem vállal benne. További részletekkel a filmes portál forrásai nem tudtak szolgálni, tehát azt megtippelni, hogy ki játszhatja majd Lara Croftot Angelina Jolie és Alicia Vikander után, nem lenne több értelmetlen ködszurkálásnál.

Érdemes megjegyezni, hogy az Amazon fokozott érdeklődése a franchise iránt nem teljesen előzmények nélkül való, nemrég ugyanis a cég videojátékos részlege megállapodást kötött a Crystal Dynamics csapatával a következő Tomb Raider játék kiadásáról.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)