Hirdetés

Élőszereplős Yakuza film készül - ha lesz értelme

|

A SEGA megerősítette, hogy csőben van a projekt, de csak akkor lehet belőle bármi, ha a sztori tényleg, igazán jó.

Hirdetés

Rengeteg videojátékon alapuló filmadaptációt jelentettek már be az elmúlt években, és miközben ezek egy része valahogy nem akar elkészülni, a többi egyszerűen annyira silány lesz, hogy mindenki megbánja, akinek köze volt hozzá. Részben ezért áll a Yakuza Studio is óvatosan a Yakuza film ötletéhez, és nem tolja ki mindenáron. 

A TGS során erősítették meg, hogy az 1212 Entertainment és a Wild Sheep Content kapta a film kidolgozásának feladatát. A produceri szerepet Erik Barmack, Roberto Grande és Joshua Long látják el, de író, rendező, vagy egyéb stábtagok kiléte még nem nyilvános. 

Hirdetés

A sztori középpontjában természetesen Kazuma Kiryu áll majd, aki egy japán városban kalandozik. Azt, hogy időrendben hol helyezkedik el, még szintén nem tudni. A Yakuza Studio fejese, Toshihiro Nagoshi elmondta, csak akkor lendülhet be a munka, ha a sztori nagyon jó. 

"Kaptunk egy ajánlatot nyugatról, és egy Yakuza film készül most Hollywoodban. Ilyen esetekben van az egyik oldal, ami a márkát akarja használni, és van a másik, a márka birtokosa, közöttük köttetik üzleti megállapodás. Ebben az esetben viszont az elejétől fogva tisztáztuk, hogy ha nem jó maga a tartalom, és én nem találom megfelelőnek, nem fogjuk megcsinálni, ezt hamar nyilvánvalóvá tettem. Szerintem egy Yakuza filmet nem azért kell megcsinálni, hogy legyen."

2007-ben már egy elég gyenge adaptáció készült Yakuza: Like a Dragon néven, azt nem lenne nehéz túlszárnyalni. Reméljük, sikerül, addig meg várjuk a Yakuza: Like a Dragon (nem a film, a játék) novemberi megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)