Hirdetés

Előzetest kapott az Ark: The Animated Series

|

Videó ad ízelítőt a Netflix legújabb játékos adaptációjából.

Hirdetés

Először 2020-ban, a Video Game Awards során láthattuk az Ark: The Animated Seriest, ami a sokak által jól ismert videojátékból építkezik majd. A produkción a játék készítői, Jeremy Stieglitz és Jesse Rapczak együtt dolgoznak, az írásért pedig Marguerite Bennett és Kendall Deacon Davis felel.

Az első bemutatóból szinte semmit nem tudtunk meg a sorozatról, csak az volt biztos, hogy alaposan ki lesz tömve sztárokkal a stáb.

Hirdetés

Az ünnepi bejgli mellé most tökéletesen időzítve befutott az első olyan kedvcsináló, ami már mutat is valamit a sorozatból, sőt, a 4 percnél is hosszabb videó tulajdonképpen az egész konfliktust felvázolja. A központban Helena Walker lesz, aki megpróbál öngyilkos lenni, miután a felesége meghalt. Ekkor egy szigeten ébred, ahol rögtön alkalmazkodnia kell az új körülményekhez: az élelmet vadászni kell, miközben rá is vadásznak, és a háború is állandó.

Kíváncsian várjuk, hogy ezzel is betalál-e a Netflix a rajongóknál, ahogy tette más játékos adaptációkkal a közelmúltban. A streamingszolgáltató legutóbb a Sonic Prime-mal bizonyította, hogy ért a témához, de a DOTA: Dragon's Blood, a Cyberpunk: Edgerunners és még sok-sok műsor miatt nagyobb az esély arra, hogy jó kezekben van az Ark: The Animated Series.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)