Hirdetés

Máris megérkeztek az első lenyűgöző Valorant cosplayek

|

Ugyan a Riot Games új játékának egyelőre csak a zárt bétája zajlik, néhány cosplayer már most rengeteget kihozott a hősök fizimiskájából.

Hirdetés

Az sejthető volt, hogy a Valorant remek táptalaj lesz azok számára, akik szeretik felvenni egyes videojátékkarakterek kinézetét, hiszen a fejlesztők másik játéka, a League of Legends is elképesztően népszerű a cosplayerek körében. Arra azért mégsem voltunk teljesen felkészülve, hogy ilyen kicsivel a játék zárt bétájának indulása után máris ennyire fantasztikus minőségű alkotások születnek. 

Hirdetés

A Valorant Brazil Twitter-fiókja nemrég osztotta meg két hölgy lenyűgöző cosplayét, akik a játék két karakterét hívták életre. Glory Lamothe karantén alatti elfoglaltság gyanánt dobott össze egy teljes Jett szettet, míg Peyton Riley Viper küllemét öltötte magára. Az Ehri művésznéven tevékenykedő hölgy Sage uniformisába bújt bele, de azt ígéri, hogy hamarosan több Valorant cosplayjel is jelentkezik. Az alkotásokat a lenti galéribáan találjátok meg:

Úgy tűnik, hogy a Riot Games nagyon odatette magát, hogy egy újabb e-sport játékot tehessenek le arra a közmondásos asztalra a Valorant képében. Kaci streamben már próbálgatta is, hogy milyennek ígérkezik a LoL fejlesztőinek FPS-e, érdemes lehet abba is belenézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)