Hirdetés

Eltűnt a Stranger Things 3 játék a Steamről, a Netflix a saját appjára vitte

|

A Netflix elkezdte tesztelni a videojátékos szolgáltatását Lengyelországban, ami negatív következményekkel is jár.

Hirdetés

A mai naptól a Stranger Things 3: The Game-et sem Steamen, sem a GOG-on nem vásárolhatjuk meg. Aki korábban beszerezte azt valamelyik platformon, természetesen megtarthatja a példányát, és szabadon letöltheti, és játszhatja, ahogy eddig. Ez azoknak kellemetlen, akik eddig lecsúsztak róla, viszont legalább Xboxokra és PlayStationökre még elérhető. 

A Netflix ugyan kiadott egy hivatalos közleményt a lépés kapcsán, de abban nem kötötték az orrunkra a tényleges indoklást. Mondjuk ez utóbbit magunktól is ki tudjuk találni.

Hirdetés

A streaming óriás elkezdte tesztelni a saját gaming felületét, így a lengyelországi felhasználók már ki is próbálhatják azt. Az ottani rajongók a Netflix alkalmazáson keresztül zavartalanul pörgethetik a Stranger Things: 1984-et és a Stranger Things 3: The Game-et.

A Netflix elmondása szerint a játékokat minden előfizető korlátlanul elérheti mikrotranzakciók, reklámok vagy egyéb bohóckodások nélkül.

A cég láthatóan visszahúzódik a külső partnerektől a saját platformjának erősítése kedvéért. A Behaviour Interactive is kénytelen volt közölni a játékosaival, hogy a Stranger Things tartalmak november 17. után megvásárolhatatlanná válnak majd a Dead by Daylightban.

Ha a Netflix új szolgáltatása nem lesz elképesztően menő, és nem pakolják tele kihagyhatatlanul csodálatos játékokkal, akkor a cég megítélése nagy bajban lesz ennyi hídégetés után.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)