Hirdetés

Eltűntek a Fortnite rendőrautói

|

A Fortnite Season 3 rengeteg változtatást hozott, egy vödörnyi vízzel együtt, ami elöntötte a csatateret. Úgy néz ki, hogy az ár a rendőröket is elmosta.

Hirdetés

A múlt héten végre elindult a Chapter 2 Season 3 a Fortnite-ban, így a játék ismét megtelt friss tartalommal, teljesíthető küldetésekkel, jutalmakkal és egy új battle pass-szal. Azonban a játékosok azt is észrevették, hogy vannak dolgok, amik kikerültek: például a rendőrautók. 

Hirdetés

A battle royale mód csataterén a jellegzetes kék-fehér járgányokat vagy teljesen sima autókra cserélték, vagy teljesen kivették a térképről. Ez a kreatív játékmódban is így van, sőt, ha valaki kipróbálja a Junk Rift feature-t, akkor a riftből kihulló rendőrautók is sima szürke járgányokra cserélődnek, amint földet érnek.

Police cars got remored from the game from r/FortNiteBR

A közelmúltbeli történések miatt nem volt nehéz arra következtetni, hogy a George Floyd-ügy kapcsán történt tüntetések okozták ezt. A The Wall Street Journal is megpróbált utánajárni a dolognak, és az egyik forrásuk szerint ez nem politikai állásfoglalás volt az Epic Games részéről, hanem egyszerűen csak ezzel akarják jelezni, hogy érzékenyek a játékosokat érintő problémák kapcsán.

Szerencsére bőven van annyi cucc a Season 3-ban, hogy ne fájjon annyira egy látványelem hiánya. Nektek egyébként feltűnt, hogy köddé váltak a kocsik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)