Hirdetés

Elveszítette főszereplőjét a Vaják előzménysorozata

|

Eredetileg Jodie Turner-Smith állt volna a The Witcher: Blood Origin élén, ez megváltozott.

Hirdetés

Azt már január óta tudjuk, hogy a Ríviai Geralt kalandjai előtt 1200 évvel játszódó The Witcher: Blood Origin fő karaktere egy Élie nevű, egy istennő hangjával megáldott harcos lesz, akit a brit Jodie Turner-Smith (Queen & Slim, Gyilkos űrhajó, Jett) alakít, majd múlt hónapban a második szereplőt is bejelentették a szériához. Időközben viszont változtak a dolgok, a főszerepre kinézett színésznő kiesett a projektből, méghozzá az egyik leggyakoribb távozási ok miatt. 

Hirdetés

Ezúttal nem az előszeretettel emlegetett kreatív nézeteltérésekről van szó. A Deadline jelentése szerint Jodie Turner-Smith még a munkálatok megkezdése előtt kilépett a produkcióból, amit a Netflix szóvivője is megerősített a honlapnak, hozzátéve, hogy a színésznő a forgatás ütemtervének megváltoztatása miatt nem tudja eljátszani Élie szerepét, szóval új arcot kell találniuk a helyére. 

Az nem derült ki, hogy miért volt szükség a forgatás kapcsán történt változtatásokra, de minden bizonnyal csúsznak a felvétel megkezdésével, ezt pedig Turner-Smith nem tudta összeegyeztetni egyéb elfoglaltságaival (ő fogja alakítani Boleyn Annát egy közelgő minisorozatban, továbbá részt vesz a Borderland című akció-thrillerben is Felicity Jones és John Boyega oldalán, talán ezek is közrejátszhattak). Ti kit tudnátok elképzelni a színésznő helyettesítőjeként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)