Hirdetés

Emberek műzlisdobozokat tépkednek fel, hogy PlayStation 5-höz jussanak

|

Kiváló ötlet volt az egyik műzligyártó cég részéről PlayStation 5-ös nyereményjátékot szervezni akkor, amikor nem jut elég konzol a boltokba.

Hirdetés

Normális helyeken valóban ösztönzi a vásárlást, ha ajándék jár egy termék mellé, vagy annak megvásárlásával a fogyasztók esélyt kapnak arra, hogy kisebb-nagyobb nyereményekhez jussanak. Vannak viszont olyan társadalmak, ahol az emberek őrültek módjára tépik fel a dobozokat (vagy a fólia eltávolítása nélkül lopják ki a kódot bizonyos magazinokból bizonyos szupermarketekben, khm...), ha valamire nagyon vágynak. 

GamingBible számolt be arról, hogy a General Mills nevű amerikai vállalat összeállt a Sonyval, és közös promóciójukban olyan ajándékokat lehet megszerezni, mint 250 Marvel's Iron Man VR csomag (benne a headsettel, a játékkal és minden ahhoz szükséges kellékkel), közel 800 PlayStation 4, 2000 példány a Sackboyból, több mint 1000 PlayStation Store kupon, és egy lemezmeghajtós PlayStation 5.

Hirdetés

Ahhoz, hogy valaki részt vehessen a játékban, különböző műzlik dobozában és műzliszeletek csomagolásán található kódokat kell beváltani, de a szabályzat szerint egyébként azok is kaphatnak kódot, akik ezt postán vagy online kérik a megfelelő időben (amit egyébként törvényileg kötelező biztosítani). Ennek következtében néhányan ahelyett, hogy megvennék, szimplán a boltban feltépik a csomagolást, amivel eladhatatlanná teszik a terméket, és jelentős anyagi kárt okoznak. 

Was at Walmart today and saw this, someone was really desperate to get a ps5 from r/trashy

Someone at my local Walmart opened all of the Cinnamon Toast Crunch boxes to snatch the codes inside for a chance to win a PS5. from r/peopleofwalmart

Persze valamennyire a Sony is okolható amiatt, hogy ilyen promóciókat szervez akkor, amikor a konzol egyszerűen sehol nem kapható, de ez akkor sem elég indok arra, hogy állatok módjára viselkedjünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)