Hirdetés

Embertelenül sokat kell játszanod, hogy megdöntsd a Super Smash Bros. új világrekordját

|

Vannak, akik a történelem irányvonalának megváltoztatásával kerülnek be a legendák csarnokába, és vannak, akik "csak" játszanak. De sokat!

Hirdetés

A verekedős játékok közössége egyébként is egy érdekes verme kedvenc hobbink világának, de még azon belül is külön kis sarka van a Super Smash-rajongóknak. Ott bizony kemény harcosnak kell lenni ahhoz, hogy valaki kiemelkedhessen a tömegből, de TCNick3-nak végül sikerült a nem mindennapi mutatvány.

A srác eldöntötte, hogy megdönti a Super Smash Bros.-szal való folyamatos játszás világrekordját, ami korábban 57 órát jelentett. Ezt a tekintélyes számot Nick szerette volna átírni egy még meggyőzőbbre.

Hirdetés

Nicknek be kellett tartania a Guiness által lefektetett szabályokat a sikerhez: mivel a korábbi csúcs nem határozta meg a Smash verziót, ezért bármelyiket játszhatta, de egy ültő helyében kellett lepörgetnie a rekordidőt, és mindössze 10 percnyi szünetet tarthatott minden lejátszott óra után. A versenyzőnk tudatosan kevés időt szánt evésre és ivásra, hogy így maradt két órája, amit alvásra fordíthatott.

A taktikája bevált, sikerült megdöntenie a rekordot, és összehoznia 69 órányi, 4 percnyi és 20 másodpercnyi játékidőt. Nick pontosan ennél a pillanatnál tette le a kontrollert, nehogy akár egy másodperccel is túlmenjen az internet kedvenc számain.

Az emberi szervezet határait figyelembe véve viszonylag nehéz lesz megdönteni ezt a számot, de talán nem is kellene megdönteni. Maradjon is így a rekord, hogy örök időkre a Guiness-történelem része lehessen a 69 420.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)