Hirdetés

Emmy-díjat nyert a League of Legends sorozat, az Arcane

|

A Riot Games és a Fortiche sikerszériája megkapta az ipar egyik legmagasabb elismerését.

Hirdetés

Amikor a Riot Games bejelentette, hogy érkezik egy League of Legends széria, már sejtettük, hogy kellemes órák várnak ránk, de még így sem voltunk felkészülve arra, amit kaptunk. Az Arcane nem egy "vállalható adaptáció" lett, hanem az évtized egyik legjobb animációs sorozata, ami nem csak a rajongóknak szól.

Ebben az Emmy döntéshozói is egyetértettek, ugyanis kiosztották az Arcane-nek a "Kimagasló animációs programnak" járó kitüntetést.

Hirdetés

sorozat társalkotója, Christian Linke elképedve fogadta, hogy a széria maga mögé utasította a Simpson családot, a Rick és Mortyt, de még a Marvel-féle Mi lenne, ha...? epizódjait is.

"Ez egy hatalmas megtiszteltetés számunkra, pláne így, hogy a játékipar képviselői vagyunk. Elképesztő látni azt, ahogy a világ befogadta a karaktereinket és történeteinket. Köszönjük a Netflixnek, amiért a kezdetektől hittek bennünk, köszönjük a Riot Gamesnek, akik életre keltették az IP-t, és mindenkinek, aki az elmúlt 12 évben azon dolgozott, hogy a League of Legends egy akkora névvé válhasson, amekkorává vált."

Az első évad akkorát ment a streamingóriásnál, hogy hetekkel a premier után már be is kérték a folytatást. Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik, de nincs kizárva, hogy az idei világbajnokságon hallani fogunk felőle.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)