Hirdetés

Ennél cukibb Far Cry 6 cosplay biztosan nem lesz

|

Ha van kép, amivel meg lehet nyerni az internetet, az Chorizo a valóságban.

Hirdetés

Felesleges lenne tagadni, hogy bármennyire szeretjük egyszemélyes hadseregként aprítani az ellenséget, szétrobbantani a világot és keménynek mutatni magunkat, azonnal ellágyulunk, ahogy megpillantunk egy megsimogatható állatot - legyen az a Ghost of Tsushima rókája, a Fallout 4 Dogmeatje vagy éppen a The Witcher 3: Wild Hunt Keszegje.

Állati követőkből a Far Cry 6-ban sem lesz hiány, az aligátortól kezdve a csatakakasig bezárólag a természet számos lényét segítségül hívhatjuk, viszont akad egy közöttük, aki már a játék bejelentésekor elnyerte a szívünket.

Hirdetés

Chorizo, a végtelenül aranyos tacskó a lopakodós küldetéseknél jön majd igazán jól, de tulajdonképpen bármikor hasznos lehet a kis szeretetcsomag, amikor meg akarjuk melengetni kicsit a belsőnket. Várható volt, hogy a Far Cry 6 pöttöm sztárja előbb-utóbb megihleti a kutyagazdákat, az egyik ismert cosplayer, Frau Adler pedig olyan tökéletes Chorizót varázsolt a tacskójából, hogy azt a Ubisoft és a játékot fejlesztő Ubisoft Toronto is megosztotta Twitteren: 

Frau Adler egyébként a Far Cry 6 főszereplőjét, Dani Rojast is életre keltette már, szóval minden összeállt. Már csak október 7-ig kell várnunk rá, hogy mi is megdögönyözhessük Chorizót. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)