Hirdetés

Ennél jobb élőszereplős GTA V filmet még nem láttál

|

Az elmúlt években számos élőszereplős GTA filmmel álltak már elő a rajongók, de amit ez a csapat csinált, ahhoz még csak hasonlót sem láttunk korábban.

Hirdetés

Sokan sokféle kisfilmmel próbáltak már tisztelegni a Rockstar Games kultikus szériája előtt, kaptunk is pár kifejezetten szórakoztató alkotást, de emellett a film mellett gyakorlatilag minden korábbi próbálkozás eltörpül.

Már a film első képkockánál megcsapott az a lágy fuvallat, ami Vespucci Beach-en görgeti a homokszemeket a strandon, azonnal tudtam, hogy nem mehetek mellé, ha ezt végignézem. A Los Angeles-i srácok szinte kizárólag olyan helyszíneken forgattak, amelyek gyakorlatilag egy az egyben benne vannak a játékban, úgyhogy már csak emiatt is érdemes belenézni a dologba.

Az egyedi technikának köszönhetően elsőre úgy tűnik, mintha drónokkal vették volna fel a filmet, hiszen rengeteg olyan szöget és kameraállást használnak, amelyek bár a játékban természetesen, a való életben  nehéz őket kivitelezni. Szerencsére van egy "így készült" videó is, amelyben magyarázatot adnak mindenre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)