Hirdetés

Ennél menőbb formában még senki nem készítette el a GTA V térképét

|

Egy rajongó fából alkotta újra Los Santos térképét, és a Rockstar játékának legnagyobb rajongói akár meg is vásárolhatják azt.

Hirdetés

Általában arról szoktunk beszámolni nektek, hogy a rajongók miket készítettek el a GTA V-ön belül, hiszen a játék a modderek paradicsoma, ahol megannyi vicces, menő vagy éppen totálisan elmebeteg alkotás született. Most azonban valaki a való életbe hozta el Los Santos térképét, méghozzá úgy, hogy azt minden tartozékával együtt belefaragta egy falapba.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy volt olyan, akiből a karantén a legkreatívabb formáját hozta ki, legalábbis erről árulkodik az a fénykép, amit az Originartwork nevű felhasználó töltött fel a Redditre. Ezen az látható, hogy a GTA V teljes térképét elkészítette egy falapba faragva. A végeredmény elképesztően részletes lett, nem csak a feliratokat sikerült ízlésesen kialakítani, de Los Santos domborzata is teljesen a helyén van, így lényegében egy 3D képről beszélünk.

Originartwork egyébként rengeteg hasonló fából készült művet csinál, ezeket saját webáruházában árulja, így a fent látható térképet is beszerezhetitek, de találni még rengeteg egyéb geek témájú alkotást; akad többek között Trónok harcához, Super Marióhoz, Fortnite-hoz és még megannyi menőséghez köthető kép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)