Hirdetés

Ninja a Times Square-en fog Fortnite-ozni szilveszterkor

|

A világ egyik legnépszerűbb Fortnite játékosa egy maratoni streammel készülődik az újévi ünnepre, amit egy nem mindennapi helyszínen fog megtartani.

Hirdetés

Már régóta hagyományos, hogy New York lakosai a Times Square-en ünneplik meg az újévet és hosszú ideje már az is jellemző, hogy ezekre az alkalmakra a legnagyobb hírességeket hívják meg. Mindezek alapján sokat elárul a modern popkultúráról, hogy idén nem más, mint a Twitch legsikeresebb streamere, Ninja lesz az ünnepség vendége. Tanácstalan szülők zavart pillantásaival kísérve nyilván.

Hirdetés

A maratoni stream helyi idő szerint december 31-én egy óra körül kezdődik és hajnali 1 körül ér majd véget. Az adást természetesen Ninja Twitch csatornáján követhetik majd a rajongók, ugyanis az amerikai televízió mást fog közben közvetíteni (ott még azért nem tartunk ugyebár). Ninja szerint egyébként ez egy rendkívül fontos fordulópont a gaming történetében:

"Amikor elkezdtem játszani, nem hittem volna, hogy ilyesmi valaha is megtörténhet. A gamerek mindig is szerették az újévet, hiszen ez egy széles körben elfogadott kifogás arra, hogy az ember sokáig fent maradjon, viszont még sosem fordult elő, hogy egy mainstream esemény épüljön a tradíció köré."

Ha minden igaz, akkor néhány meglepetés vendég is feltűnik majd a streamben, kíváncsian várjuk, hogy kik lesznek majd azok. 

Mit gondoltok, ezzel további szintet lép a Fortnite, vagy tágabb értelemben a videojátékok elfogadottsága? Vagy ez felesleges túlzás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)