Hirdetés

Éppen nagyot fut az interneten ez a sokkoló GTA V-ös weboldal

|

Nem szívbajos a Rockstar Games, bárkiből és bármiből poént csinálnak, hogy egy kicsit provokálják a játékosaikat.

Hirdetés

Elképesztő, hogy a Rockstar milyen sokáig ki tudja húzni a GTA V élettartamát. A játék 2013-ban jelent meg először, még Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, most pedig már az Xbox Series és PlayStation 5-ös verzió is hamarosan megérkezik.

Persze a GTA Online folyamatosan frissül és új tartalmakkal bővül, még az egyjátékos mód is tud meglepetést okozni a közösségnek, még 8 év után is. Most például egy, a játék böngészőjéből előhívható weboldal ment nagyot a TikTok közösségének köszönhetően.

Hirdetés

A most újra felfedezett weboldal rendkívül provokatív, melyet egy fiktív ateista csoport hozott létre a GTA univerzumában. A tartalom előhívásához a telefon keresőjébe a "God" szóra kell rákeresni, ahol a találatok között már ott is lesz az accept-the-chaos.com.

A weboldalon két eseményen keresztül "játszhatunk Istent". Az első egy autóbaleset, ahol egy négytagú család és kutyájuk szenved végzetes autóbalesetet, a második pedig egy sziget, ahol egy hatalmas cunami következtében 200 ezer ember veszti életét. A gombnyomásra aktiválható tragédiáknak más üzenete nincs (mármint kimondva, természetesen mindenki maga értelmezheti a jelenséget), lehet csámcsogni vagy akár felháborodni rajta, ha úgy tetszik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha valami dereng, hogy korábban már láttátok ezt, nem tévedtek. Ugyan a TikTok miatt most újra felfedezte magának az internet, már korábban is voltak fent videók erről az elrejtett oldalról, mutatjuk működés közben:

Nektek mi a legviccesebb vagy leggázabb GTA emléketek? Találtatok valami eldugott "gyöngyszemet" kalandjaitok során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)