Hirdetés

Érdekel, hogy néznek ki a való életben a Ghost of Tsushima helyszínei?

|

A Ghost of Tsushima alkotói és a Cusima turisztikai központja egy közös akció keretében mesélnek a japán sziget történelméről és helyszíneiről.

Hirdetés

A Ghost of Tsushima hangulatához sokat hozzáad az az idilli környezet, melynek a Sucker Punch művészei lefestették Cusimát. A japán sziget turizmusának persze jól jöhet az, ha játékosok milliói ismerik meg a nevét és látogatnak el oda, hogy megnézzék, vajon hogy fest mongol hordák nélkül a terület, így társultak az alkotókkal.

Hirdetés

Nagaszaki prefektúra honlapján rengeteg érdekességet találhattok meg arról, hogy valójában mi a történelme Cusimának, hogy fest a sziget manapság. Láthatunk képeket, például arról a Komoda-partról, ahol a mongol inváziós erők először vetették meg a lábukat, és csaptak össze a maroknyi japán harcossal, akik hazájukat védték.

Emellett a játék még jó néhány ikonikus helyszínéről találhatunk képeket az oldalon, nem is beszélve a sziget látnivalóiról, szórakozási lehetőségeiről, és gasztronómiájáról. Aki tehát szereti meglátogatni a játékokban feltűnő helyszíneket (remélhetőleg a világ is alkalmasabb lesz erre hamarosan), az mindenképp nézzen szét a a honlapon, ugyanis rengeteg hasznos linket is találhat rajta, melyek megkönnyítik egy esetleges utazás előkészületeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)