Hirdetés

Erre a csodás The Last of Us Part 2 cosplay-re még a Naughty Dog is felfigyelt

|

A fejlesztőcsapat a saját oldalán is megosztotta az Ellie és Dina párosát alakító cosplayereket.

Hirdetés

A The Last of Us játékok főszereplője, Ellie roppant népszerű a játékosok körében, így nem meglepő, hogy több cosplayert is megihlet a karakter. A The Last of Us Part 2-ben azonban bemutatkozott Dina, aki kulcsfontosságú szereplő Ellie jellemfejlődésével és szerelmi életével kapcsolatban is.

Két cosplayer együttműködött, hogy Ellie és Dina karaktereit ábrázolva megpróbálják bemutatni a két karakter közötti különleges kapcsolatot. A lányok egy fotósorozatot készítettek, amelyben Ellie-t meowmei, Dinát pedig alice.wake.95 alakítja. A sorozat egyik képe a The Last of Us játékokat fejlesztő Naughty Dog figyelmét sem kerülte el.

Hirdetés

A stúdió a hivatalos Twitter-oldalán is megosztotta a képet, és kiemelte, hogy a cosplayereknek milyen remekül sikerült ábrázolni Ellie és Dina párosát.

A Naughty Dog továbbra is nagyon szívesen várja a rajongói alkotásokat, a cosplayeket a stúdió Tumblr-oldalán keresztül lehet megosztani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)