Hirdetés

Erről szól majd a Netflix Resident Evil sorozata

|

A Netflix hivatalosan is megerősítette, így kiderültek az első részletek a szimplán Resident Evil nevet viselő széria hosszáról, sztorijáról, készítőiről.

Hirdetés

Örökre meghatározták életünket a Milla Jovovich főszereplésével készült Resident Evil filmek, de 2016-ban Paul W.S. Anderson is belátta, hogy nem kell a szériát a végtelenségig cibálni. Aztán persze jöttek mások, hogy bejelentsenek egy rebootot, ami sokkal közelebb állhat a játékokhoz.

Ettől teljesen függetlenül dolgozik a Netflix és a Constantin Film a nyolc darab, egyenként egyórás részből álló Resident Evil sorozaton, melyet Andrew Dabb, az Odaát írója ír, és Bronwen Hughes rendezi az első két epizódját, aki korábban a The Walking Deaden is dolgozott.

Hirdetés

A sztoriról annyit tudni, hogy két idősíkban fog futni: az egyikben a Wesker kölykök, Jade és Billie New Raccoon Citybe költöznek, mely egy mesterséges, egy vállalat által irányított város. Minél több időt töltenek ott, annál inkább világossá válik számukra, hogy a felszín alatt több is rejlik, illetve hogy apjuk (aki alighanem Albert Wesker, de ezt még nem erősítették meg) sötét, a világot elpusztítani képes titkokat rejteget.

A másik 16 évvel később játszódik, amikor a T-vírus már letarolta az emberiség nagy részét, csupán közel 15 millióan élnek 6 milliárd szörnyeteg (állatok és emberek) társaságában. A 30 éves Jade itt igyekszik életben maradni, de a testvérével, apjával és vele kapcsolatos titkok továbbra is kísértik.

A forgatókönyv borítóját is megvillantották:

Érdekes, hogy februárban egészen más szinopszis szivárgott ki, de azóta simán változhatott a koncepció. Premierdátum még nincs, és a szereposztásról sem tudunk egyelőre semmit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)