Hirdetés

Erről szól majd a The Last of Us sorozat első évada

|

A történet sokunknak ismerős lesz majd, de a jelek szerint még úgy is érdemes figyelemmel követnünk, hogy már kívülről fújjuk mindkét játékot.

Hirdetés

A 2013-as The Last of Us mind kritikusok, mind pedig a játékosok körében óriási sikert aratott, és ugyan a 2020-ban megjelent második résznek is voltak kiemelkedő elemei, mégsem lett olyan közkedvelt, mint az elődje. Annak azonban valószínűleg a legtöbb rajongó örül, hogy az HBO sorozatot készít a Naughty Dog franchise-ából, amiben két jól ismert színésszel is találkozhatunk majd, és nemrég az is kiderült, hogy nagyjából miről fognak szólni az első szezon epizódjai.

A The Last of Us rendezője és a sorozat producere, Neil Druckmann nemrég arról beszélt, hogyan közelítik meg Craig Mazin showrunnerrel ezt az adaptációt. Elmondása szerint az első évad az első játék eseményeit dolgozza majd fel, és leginkább arra helyezik a fókuszt, hogy a sztori filozófiai részeit találják el jól, semmint arra, hogy minden apró részlet ugyanolyan legyen, mint a játékban. A készítőknek tehát az a fontos, hogy megfelelően bemutassák a szereplőket és az utazást, és nem az, hogy például Ellie és Joel ugyanabban a ruhában feszítsen a játékban és a szériában is.

Hirdetés

Érthető módon Druckmann nem osztott meg túl sok konkrétumot, de azt azért elárulta, hogy a nézők valószínűleg majd jó néhány dialógust fel fognak ismerni, mivel nyilván előfordulnak hasonlóságok, ugyanakkor komoly eltérések is, hiszen mégiscsak másik médiumról van szó. A játékban például rengeteg az akció, és a játékost is meg kell tanítani a mechanikákra, ám a sorozatban nincs erre szükség, így a kőkemény akciózás helyett jobban lehet koncentrálni a karakterekre és a drámára.

Egyébként Druckmann néhány eddigi kedvenc epizódja nagy mértékben eltért a történettől, szóval úgy tűnik, azoknak is tartogat majd meglepetéseket az első évad, akik már ismerik a The Last of Us cselekményének minden egyes részletét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)