Hirdetés

Erről szól majd az F1 2021 sztori módja

|

A Codemasters karakterek sorával igyekszik feldobni a versenyzést.

Hirdetés

Tavasz óta tudjuk, hogy az F1 2021 a Braking Point nevű sztori móddal érkezik, ami egy régi rivális, az F1 2019-ben megismert Devon Butler visszahozásával és szerepjátékos elemekkel igyekszik majd fokozni a Formula 1-es vetélkedés drámáit.

A júliusi megjelenéshez közeledve a fejlesztő Codemasterst felvásárló EA most egy részletesebb leírást is közölt, amelyből jobban megismerhetjük a történet legfontosabb karaktereit.

Hirdetés

A sztoriban öt csapat közül választhatunk, főhősünk pedig egy Aiden Jackson nevű fiatal srác lesz, aki a Formula 2-ből verekedte fel magát az élvonalba, s habár a kamerák előtt egy szerethető, sikeres versenyző képét mutatja, valójában sok küzdelmet okoznak neki a magasabb osztály kihívásai. Jacksont már az egyik nagyobb csapat is kinézte magának, ami csak fokozza a bizonyítási kényszert.

A másik autóban egy igazi veterán, a mindig nyugodt Casper "Cas" Akkerman tűnik fel, aki eltökélt a középcsapat felemelésében, ám neki is megvannak a maga küzdelmei azzal, hogy egyre nehezebben tartja a tempót az ifjú versenyzőkkel. Akkernan mellet feltűnik a neje is, Zoe, aki szellemi támaszként terelgeti az idősödő pilótát.

Ahogy azt a bevezetőben is említettük, a "főgonosz" szerepét az F1 2019 után ismét visszatérő Devon Butlerre osztották, aki a pályán ugyan nagy tiszteletet vívott ki magának, azon kívül azonban erősen megkérdőjelezhető, arroganciába hajló viselkedéssel borzolja a kedélyeket. Butler minden találkozást kihasznál az ellenfelei felhúzására, s feltett szándéka, hogy igazi F1-es legendává váljon.

A csapaton belül pedig sok időt töltünk majd Brian Doyle-lal is, aki nem csak a csapatfőnök előtt tartja majd a hátát értünk, de az üzenetek továbbítása mellett még a súrlódások elsimításából is kiveszi a részét.

A Braking Pointon túl a játék egy kétfős karrier módot is tartogat, ahol egy barátunkkal összefogva, vagy akár megmérkőzve szállhatunk be a versengésbe, szinkronizált menetek útján. Ezenkívül kapunk egy Real Season-Start nevű opciót is, mellyel a Formula 1-es szezon bármely pontján becsatlakozhatunk, a pontvadászat pedig a valós állapotot fogja tükrözni.

Az F1 2021 július 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series S|X-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Számos országnak rossz hír, hogy több régióban is nagyot drágult a játék, amire a Codamasterst bekebelező EA azzal reagált, hogy az F1 2021 árcédulája konzisztens az Electronic Arts és a többi nagy kiadó árazásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)