Hirdetés

Erről szólhat majd a netflixes Horizon sorozat

|

Nem Aloy történetét fogják ismét elmesélni a Horizon Zero Dawn világában játszódó szériában.

Hirdetés

Rengeteg videojátékos franchise-hoz kapcsolódó film és sorozat készül épp, a nyáron például a Cuphead Show folytatása mellett a Resident Evilt is megkapjuk, mindkettőt a Netflix jóvoltából. A Sony a God of War szériáját az Amazonra bízta, de a Horizon játékok világában játszódó sorozat ugyancsak a legnépszerűbb streaming szolgáltató kínálatát fogja bővíteni.

Hivatalos infókat még nem tudunk, viszont a GamesBeat lelkesen szivárogtató és többnyire igazat mondó újságírója, Jeff Grubb megszellőztetett néhány infót.

Hirdetés

Elmondása szerint a széria a Horizon 2074 nevet fogja viselni, és egyszerre jelenik meg benne a játékokban hangsúlyosabb jövőbeli világ, valamint a múlt, pontosabban az az időszak, amikor elkezdődtek a problémák. Nem a játékok történetét fogják újra elmesélni, hanem egy párhuzamos sztori lesz ugyanabban a világban, minek köszönhetően újabb, eddig nem ismert részleteket tudhatunk meg.

Mire elkészül a sorozat, bármi megváltozhat, a projekt még viszonylag az elején jár. Csak azt reméljük, hogy nem fogják a múltat átírni, és Elizabeth Sobeck, valamint Ted Faro ugyanúgy szerephez jut, még ha Aloy legfeljebb csak említés szintjén jelenik is meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)