Hirdetés

Érzelmes videóval búcsúzott a PlayStation 4-től egy rajongó

|

Olyan jól sikerült a rajongói PS4 tribute videó, hogy hivatalos reklámanyagnak is simán elmenne.

Hirdetés

Gameplay No Commentary YouTube-csatornára került fel az alább megkapó tribute videó, ami a most búcsúzó PlayStation 4 konzolcsalád előtt rója le tiszteletét. A Sony marketingesei jobb, ha komoly figyelmet szentelnek a jövőben ennek a tartalomgyártónak, ugyanis igazán kiváló munkát végzett. 

Olyan játékok kaptak helyet az alábbi videóban, mint a God of War, a Marvel's Spider-Man, a Bloodborne, a Horizon Zero Dawn, az Until Dawn, az Uncharted 4: A Thief's End, a Ghost of Tsushima, a The Last of Us Part II, a Detroit: Become Human, a Days Gone, a Ratchet & Clank, vagy épp a The Last Guardian.

Hirdetés

Csakis a kizárólag PS4-re megjelent játékok kerültek be a válogatásba, olyan cross-gen címeket (vagyis játékok, amelyek PS4-re és PlayStation 5-re is megjelentek), mint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales vagy a Sackboy: A Big Adventure kár is keresni benne. 

Mutatjuk, mit hozott össze a Gameplay No Commentary csatorna:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)