Hirdetés

És már megint csúszik a Digimon Survive megjelenése

|

A Digimon franchise rajongói évek óta várják a széria következő nagy dobását, de az csak nem akar megérkezni. A Toei jelentése szerint megint csúszik a projekt.

Hirdetés

A Digimon Survive egy JRPG lenne az eredeti Digimon sorozat stílusában. A főhősünk és a csapata átkerül a digitális világba, mindegyikük talál magának egy szörnytársat, aztán a srácok elkezdenek harcolni a hazajutásért. Az ismerős sztorit régi és új karakterek dobnák fel, már ha befutna végre.

A játék eredetileg a franchise 20. évét ünnepelte volna, de erről régen lecsúszott: a 2020-ra tervezett projektet áttolták 2021-re, most pedig kiderült, hogy idén sem fog megjelenni.

Hirdetés

A Toei Animation legutóbbi pénzügyi jelentése szerint a Digimon Survive megjelenését 2022 harmadik negyedévére tolták, de még az sem biztos, mert a hivatalos szövegben az szerepel, hogy "2022 Q3 vagy azon túl".

Túl sokat még nem láthattunk magából a játékból, de egy nagyon menő anime trailer már kijött 2019-ben, ami a főszereplőinket mutatta be.

Innentől kezdve gyakorlatilag fogalmunk sincs róla, hogy mikor jelenik meg. Egyelőre legalább az nem változott, hogy a játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is érkezik, de ha így haladunk, szépen lassan az új generációra kellene már tervezni a portolást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)