Hirdetés

Hamarosan Boba Fettéhez hasonló öltözetben is csapathatjuk az Escape from Tarkovban

|

A valósághű mechanikáiról ismert háborús lövöldében valahogy elfér a Star Wars mandalori fejvadászainak sisakja.

Hirdetés

Az év elején komoly visszhangot váltott ki a Battlestate Games egyik fejlesztőjének nyilatkozata, miszerint az Escape from Tarkovba nem való női karakter. Szerencsére nem csak ilyen kijelentésekkel próbálja meg felhívni magára a figyelmet a stúdió, most például egy igazán menő felszereléssel jelentkeztek, mely a Star Wars rajongóknak kész csemege lesz.

Hirdetés

A játék hivatalos Instagram oldalán osztották meg a fejlesztők azt az új sisakot, mely elképesztően hasonlít a mandalor nép ikonikus páncéljának egyik elemére. Hasonló sisakot viselt Boba és Jango Fett, valamint a Disney+ sikeres sorozatának, a The Mandaloriannek főszereplője is. Aki vet egy pillantást a képre, az láthatja, hogy a hasonlóság letagadhatatlan:

Az Escape from Tarkov többek között azzal vívta ki magának az elismerést, hogy kifejezetten valósághű háborús élményt ad, így ezt a sisakot is egy valóságban létező kiegészítőről mintázták. Noha az igazi hadviselésben nem találkozhatunk ilyen felszereléssel, a cosplayeket és airsoft kiegészítőket gyártó GalacTac kínálatában már annál inkább, így minden bizonnyal innen merítettek a sisak megalkotásához. További részletekre a napokban számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)