Hirdetés

Red Bull Mind Gamers - honnan jött a szabadulószoba világbajnokság ötlete?

|

Dr. Scott Nicholson tovább mesél arról, hogyan jutott el idáig a Red Bull Mind Gamers projekt.

Hirdetés

A Red Bull Mind Gamers egy meglehetősen ambiciózus escape roomok projekt, és mint minden ilyen érdekes kezdeményezésnél, itt is érdemes megvizsgálni a kezdeteket. 

Dr. Scott Nicholson egy videósorozatának második része a korábbi bevezetés után már konkrétan rátér arra, mitől is olyan különleges a Red Bull Mind Gamers, és honnan származik a projekt ötlete. 

A Red Bull Mind Gamers világbajnokságon a legprofibb escape room játékosok mérhetik majd össze tudásukat. Nyilván a GameStar csapat is kipróbálja majd magát, az első teszteken egyébként elég jót futottunk, szóval majd megmutatjuk nektek, mire megyünk a szobában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)