Hirdetés

A Rick & Morty atyja sorozatot készít az eSportról

|

A Rick & Morty és a Community írója nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy egy szitkommal rukkol elő az eSportot alapul véve, ráadásul a témához passzoló felületen mutatkozik majd be a sorozat.

Hirdetés

Dan Harmon neve talán önmagában nem sokat mond, de ő felel többek között a zseniális Rick & Morty és Community sorozatokért, így érdemes megjegyezni magunknak. Már csak azért is, mert a következő projektje a játékvilággal, azon belül is az eSporttal kapcsolatos. 

A Variety tudomására jutott, hogy Harmon új szériája egy szitkom lesz, amelynek a fő témája az egyre nagyobb tömegeket és pénzmagot megmozgató eSport. A műsornak még nincs végleges címe, de azt már tudni lehet, hogy félórás epizódokra osztott, előre megírt komédiasorozat lesz, főszerepben a GameGrumps csatorna két tagjával, Dan Avidan animátorral/szinkronizáló színésszel és Arin Hanson humoristával/zenésszel.

A havi előfizetéssel nézhető YouTube Redre készített szitkom története egy újonnan alakult eSport csapatot követ figyelemmel, akik ebben a kíméletlen világban próbálnak meg helytállni és a legjobbakká válni. Szerintetek van potenciál az ötletben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)