Hirdetés

Már lehet licitálni a kiásott E.T. kazettákra

|

Emlékeztek még a kiásott E.T. kazettákra? Mostmár mindenki vehet magának egy szeletet a történelemből, ha elég mélyen a zsebébe nyúl.

Hirdetés

Arról már bizonyára már ti is tudtok, hogy az Atari gondozásban megjelent E.T - The Extra-Terrestrial a történelem egyik legrosszabbul sikerült játéka, méghozzá olyannyira, hogy az eladhatatlan kazettákat inkább elásták a sivatagban. Ha nem ismeritek ezt a híres történetet, nem vagytok teljesen lemaradva, hiszen nemsoká megjelenik a dokumentumfilm, amely a témával részletesen foglalkozik.

Viszont akiknek nem elég, hogy tudnak róla, hanem a kezükben szeretnék tartani a történelmet, azoknak most van egy jó hírünk. Korábban már volt szó arról, hogy el fogják árverezni a gazdátlan kazettákat, azok pedig már el is kezdtek feltűnni az eBay találatai közt, viszont nem filléres áron: a cikk írásának idején átlagosan 15-16 ezer forintnál tart az aukció a legtöbb kazetta esetén, az egyik Missile Command kazetta pedig már nem kevesebb, mint 17 ezer forintba kerül.

Természetesen nem fogják elszórni az összes kazit, leginkább a történelmi jelentősége miatt. Sok példányt múzeumok fognak majd megkapni vagy egyéb, az ügyben érdekelt személyek. Ti megőriznétek egy példányt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)