Hirdetés

Ettől a videótól garantáltan kedved lesz elővenni az NFS Underground 2-t

|

Az egyik legendás Need For Speed játék hangulata mellett a tartalmait is ügyesen idézte fel egy új rajongói videó.

Hirdetés

Akármivel is próbálkozott az utóbbi években az Electronic Arts, az újabb Need For Speedek közül sajnos egyiknek sem sikerült megközelítenie azt a szintet, ahol a kétezres évek első évtizedében volt a sorozat. Emiatt a fanok a mai napig gyakran nosztalgiával gondolnak vissza az akkori részekre, nem meglepő, hogy az Underground 2-ből és a Most Wantedből merítő rajongói videó rendkívül sikeres volt a nyáron. Az orosz alkotók ezen felbuzdulva készítettek egy újabb epizódot, amitől ismét kedvünk lenne Bayview utcáin száguldozni.

Hirdetés

A héten megjelent új videóban egy Mitsubushi Lancer és egy Nissan 240SX driftel Jackson Heightstól indulva a város sűrűbben lakott részei felé. Ami viszont igazán menő az Odonata Cinema névre hallgató csapat legújabb alkotásában, hogy a Need For Speed Underground 2 legemlékezetesebb elemeit szuperül elevenítették fel. Így a Lighthouse pálya mellett található nevezetesebb épületek, mint a csillagvizsgáló, a luxusvilla - aminek a saját behajtójára is bemehettünk -, vagy az NPC-k által alkotott forgalom is úgy jelenik meg a videóban, hogy bő másfél évtized után is élénken emlékeztetnek autós kalandjainkra.

Ha szeretnétek egy jót nosztalgiázni, mindenképpen nézzétek meg a videót. Viszont mivel az EA egyelőre nem mesél új Need For Speedről, ha az árkád versenyjátékok jelenlegi királyai érdekelnek, inkább a Forza, vagy akár a GTA V felé vessetek egy pillantást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)