Hirdetés

Ettől az új The Witcher 3 zenétől tökéletes szülinapi nosztalgia borul ránk

|

A játék zeneszerzője, Marcin Przybyłowicz vendégekkel alkotta újra a jellegzetes The Witcher 3 dallamokat.

Hirdetés

Noha a CD Projekt RED következő játéka a Cyberpunk 2077 lesz, azonban a legtöbb rajongó már alig várja, hogy visszatérhessen a The Witcher-trilógia fantáziavilágába (akár Ciri főszereplésével is). Öt éve már ugyanis annak, hogy megjelent a stúdió kiváló szerepjátéka, a The Witcher 3: Wild Hunt, amelyet akár meg is ünnepelhettek egy újabb végigjátszással vagy ha netalántán kimaradt, akkor elképesztően olcsón szerezhetitek be. Sőt, még szülinapi The Witcher 3 kvíz is készült nektek, hogy méltó legyen az emlékezés.

Hirdetés

Ha ennyi nem volt elég ösztönzés, akkor hallgassátok meg a játék ötödik születésnapja alkalmából készült zenei videót, amely nem csak az évforduló miatt különleges: a The Witcher 3: Wild Hunt komponistája, Marcin Przybyłowicz néhány zenészbarátja bevonásával alkotta újra a fő témát, Taylor Davis, a Miracle of Sound, Malukah, Tina Guo, Lukasz Kapuscinski - Guitars & Dragons, Alina Gingertail és Jasinka is részt vettek a grandiózus karantén-projektben. Hallgassátok meg, libabőrös élmény:  

Ti hányszor játszottátok végig eddig a The Witcher 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)