Hirdetés

Ezért kell mindig elolvasni az EULA-t, avagy a végfelhasználói licencszerződést

|

Aki nem olvasta el a Divinity: Original Sin Enhanced Edition végfelhasználói licencszerződését, most szívhatja a fogát.

Hirdetés

Be sem kell vallani, tudjuk, hogy a játékosok többsége csak bepipálja a négyzetet, amivel elfogadja az EULA-ban foglaltakat. Logikus, különben nem játszhatna a megvásárolt játékkal.

Általában ugyanazok a dolgok olvashatók benne, tele van idegen szavakkal és csavaros, sokszor értelmezhetetlen mondatokkal, jogi szakkifejezésekkel. Nem az a könnyed vasárnapi olvasmány, aminek az ember szívesen ül neki. A Larian Studios, a Divinity: Original Sin csapata viszont végzett egy kis kísérletet: az Enhanced Edition végfelhasználói licencszerződésébe elrejtett egy paragrafust, amiben az állt, hogy az első 100 játékos, aki e-mailt küld nekik, különleges jutalomban részesül. Meglepetésükre gyorsan meglett a 100, és mostanra unalmas, jogi szöveggé cserélték a 16-os szekciót.

We did a little experiment yesterday with the release of Divinity-Original Sin - Enhanced Edition to discover if people...

Posted by Larian Studios on Wednesday, October 28, 2015

Azt még nem tudni, pontosan milyen jutalom jár, de legalább a csapat ügyvédje boldog, hogy nem hiába vesződött a szöveg megírásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)