Hirdetés

Euro Truck Simulator 2 - Ríviai Geralt szinkronszínésze adja a GPS új hangját

|

Doug Cockle narrációját hallgatva járhatjuk az utakat.

Hirdetés

Az Euro Truck Simulator 2 továbbra is folyamatosan bővül, az SCS Software csapata ezúttal új GPS-hangokkal dobta fel a kamionszimulátort. Doug Cockle, Geralt szinkronszínésze is besegített, de nem biztos, hogy az ő segítségével a legjobb élmény a vezetés.

Hirdetés

Az angol variációk közül a The Witcher sorozat ikonikus szinkronszínésze, Doug Cockle három különböző lehetőséget kínál a játékosok számára. A hagyományos brit és amerikai akcentus mellett választható az úgynevezett raspy, amely igencsak hasonlít Geralt hangjára. Az alábbi videóban ti is meghallgathatjátok az összes angol szinkronhangot, Doug raspy beszéde 1:10-nél kezdődik

A frissítés most még béta állapotban érhető el. Nektek melyik új GPS-hang tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)