Hirdetés

Egy gyönyörű középkori kastélyban lesz egy óriási Europa Universalis IV LAN-party

|

Rajongók a Paradox Interactive teljes támogatásával egy LAN-partyt szerveznek, melynek keretében négy napon át folyik majd a kampány.

Hirdetés

A Velencei-tó mellett található IFI szálló, ahol a GameStar tábort tartjuk minden évben,  nem egy mai épület, de nincs is meg benne az a báj, ami a Lengyelországban fekvő Czocha kastélyban megvan. Cserébe viszont nem is olyan drága megszállni benne.

Hirdetés

Ott rendezik meg október 4-8 között az EU4 LAN party-t, melynek során négy napon át egy 32 nemzetes kampány fog futni. Napi 12 órán át megy a játék, a legnagyobb, legerősebb nemzeteket a gép irányítja majd, és akit levernek, egy újabb nemzet felett veheti át az irányítást. Minden nemzetet egy háromfős csapat istápol, hogy legyen ideje pihenni a játékosoknak. Fejlesztőkkel szintén lehet majd találkozni. Egy főre 799 euróba (kb. 250 ezer forint) kerül, ez tartalmazza a szállást, a kaját, és a gépek használatát. Ha kedvet kaptatok hozzá, további infókat itt találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)