Hirdetés

Az Ash vs. Evil Dead csapatával jön egy Evil Dead játék?

|

Egy Ghost Beaters csapat nem lenne rossz játékként, és talán a gamescomon meg is lepődhetünk majd. Talán.

Hirdetés

Egy ideje már Bruce Campbell videojátékok szinkronhangjaként is emlékezetes Ash (nyilván elsüthettük volna az emlékezetAsh poént, de nem vagyunk ennyire olcsóak szerencsére), gondoljatok csak az Evil Dead: Hail to the King, az Evil Dead: A Fistful of Boomstick és az Evil Dead: Regeneration művekre, nemrég pedig egy interjú során azt is elkotyogta, hogy a sorozat kaszájával még nem végzett a szereppel. Játék készül, és most már abban is reménykedhetünk, hogy nem ő lesz az egyetlen visszatérő.

Hirdetés

Utóbbiról a Dread Central számolt be, miután meginterjúztatták a Pablót alakító Ray Santiagót. A kérdés egyértelmű volt: látni fogjuk-e a Pablót a játékban?

"Azt mondanám, hogy mi összetartunk mindenben, amit csinálunk. Mi vagyunk a Ghost Beaters csapat, úgyhogy igen. Mind a részei leszünk ennek."

Az interjúztató rákérdezett arra is, hogy az Evil Dead játék esetleg VR cím lesz-e. Itt már picit óvatosabb volt a válasszal.

"Istenem, nem vagyok benne biztos, hogy erre válaszolhatok. Annyit mondok, hogy meleg. Nagyon meleg. Egy strandon vagyok, és ott most nagyon nagyon meleg van. Mármint NAGYON meleg."

Ezt akár megerősítésnek is vehetjük, bár mi talán jobban örülnénk egy komplexebb játéknak. Reméljük a gamescomon többet megtudhatunk, és nem csak felesleges pletyka volt mindez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)