Hirdetés

Már Bruce Campbell szerint is új Evil Dead játék várható

|

Már egy ideje megy a suttogás arról, hogy érkezik egy Ash karakterét visszahozó játék, most a már visszavonult színész is beállt a sorba.

Hirdetés

Habár Bruce Campbell világosan kijelentette, hogy az Ash vs. Evil Dead befejező évada után többé nem láthatjuk már a vásznon Ash Williams szerepében, a hangját továbbra is szívesen kölcsönzi a karakternek, legutóbbi nyilatkozata alapján pedig úgy tűnik, hogy nem akármilyen formában találkozhatunk vele majd ismét. Persze erről már tavaly is volt pletyka, szóval annyira nem vagyunk meglepve, inkább csak örülünk, hogy Campbell is megerősíti, amit már tudni vélünk.

Hirdetés

A kétezres évek folyamán ugyan több adaptáció is készült Ash Williams kalandjai alapján (amik ráadásul egyáltalán nem sikerültek rosszul), a sorozat népszerűségét tekintve abszolút lenne igény egy korszerűbb játékra is és ha hihetünk a színész legutóbbi interjújának, akkor talán még teljesülhet is a kívánságunk a közeljövőben:

"Továbbra is lesz Evil Dead, ez teljesen biztos. Jelenleg is készül egy Evil Dead játék, valószínűleg még egy évben belül piacra kerül."

Legutóbb a Dead by Daylight szereplőgárdájában láthattuk Asht egy kicsit modernebb köntösben, viszont valóban itt lenne már az ideje, hogy egy hozzá méltó, önálló játékban is visszatérjen az egysorosok koronázatlan királya.

Ti mit gondoltok? Hogyan képzelnétek el egy igazán modern Evil Dead játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)