Hirdetés

Exkluzív Diablo IV-es cuccokat zsákolhatnak be a KFC-ben ebédelő vendégek

|

Ingame loot jár azoknak, akik elérik fogyasztásukkal a minimális összeghatárt.

Hirdetés

Egy ideje már pletykáltak róla, külföldön viszont most már tényleg el is rajtolt a KFC és a Blizzard Entertainment közös promóakciója, melynek keretein belül Diablo IV-es ingame loot üti azok markát, akik beugranak csirkeszárnyakat eszegetni a gyorsétteremlánc üzleteibe. 

Ha minden igaz, akkor a KFC weboldalán vagy a kapcsolódó applikációban kell rendelni minimum 5 dollár értékben harapnivalót, és már jönnek is a jutalmak, amik fegyverskinek formájában manifesztálódnak. Már az is kiderült, hogy egészen pontosan milyen fegyverek ezek, gyakorlatilag minden kaszt kap egy saját kinézetet a specifikus gyilokszerszámához. 

Hirdetés

Egészen pontosan a következő skineket lehet megszerezni a KFC akciójában:

  • Vessel of the Eleven (Totem)
  • Thrumming Axle (Staff)
  • Dread Pheasant Slayer (Bow)
  • Hand of Gallus (Polearm)
  • Foul Reaper (Scythe)

Az akció egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, amint ez esetlegesen megváltozik, természetesen azonnal be fogunk számolni róla.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)