Hirdetés

Ez a Days Gone cosplay még a fejlesztőket is ámulatba ejtette

|

Hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy Maul Cosplay lehengerlő munkái nem maradnak szó nélkül, de most még a Days Gone fejlesztői is felsóhajtottak.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de személy szerint nagyon mérges vagyok a külföldi játéktesztelőkre azért, mert képtelenek voltak meglátni az értéket a Days Gone-ban, ami miatt a játék visszafogott sikereket érhetett csak el, és sajnos szinte teljesen biztos, hogy nem lesz folytatása, holott a befejezése ordít érte.

A macsó férfi hős sztereotípiáján rágódó kollégák biztosan nem is játszották végig a sztorit, hiszen kevés feministább végkifejlet létezik az iparban, a bugok pedig szépen javulgattak, ma a Sony egyik legkiválóbb open world élményét kapja az, aki belevág a kalandba. Sajnos be kell érnünk ezzel a szép emlékkel, amit most egy ámulatba ejtő cosplay segít felidézni.

Hirdetés

Maul Cosplay oldalát csak ajánlani tudom mindenkinek, elképesztő munkák találhatóak itt, de most szívemnek kedves témaválasztással extra piros pont jár. Nem véletlen, hogy a Days Gone-t megalkotó Bend Studios is Twittert ragadott, hogy megossza a nagyérdeművel ezeket a csodás képeket:

Nektek hogy tetszenek a képek? Szeretnétek folytatást? A tervek alapján nagyon erős lett volna...

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)