Hirdetés

Ez a játékos egyetlen kill nélkül érte el a 10. Prestige szintet a Call of Duty: Vanguardban

|

Ha valaki még kételkedett abban, hogy tényleg lehet-e CoD meccset nyerni kizárólag a feladatokra koncentrálva, akkor itt a válasz.

Hirdetés

Sok játékról elmondható, a Call of Duty többjátékos módjaira azonban kiemelten igaz, hogy nagyon nehéz olyan társakat találni, akik nem csak és kizárólag a statukra koncentrálnak. Ha mégis sikerül, érezhetően javul a csapat teljesítménye, belegondolni azonban abba, hogy még csak vissza sem lőhetünk az ellenfelekre, egyenesen kiábrándító.

Egy Call of Duty: Vanguard játékos azonban mégis ezt tette, méghozzá úgy tűnik, élvezte is. Hol másutt, természetesen a Redditen adta hírül egy bizonyos Pilgore1 névre hallgató játékos, hogy olyan eredményt ért el, amit valószínűleg korábban még soha senki a Call of Duty történetében.

Hirdetés

A meglehetősen ügyesnek is mondható játékos úgy érte el a 10. Prestige szintet, hogy egyetlen árva ellenféllel sem végzett, még véletlenül sem.

A végletekig pacifista CoD felhasználó közel három és fél napnyi játékidőt pakolt a Vanguard multijába úgy, hogy csak a feladatokra koncentrált, illetve az ellenfelek killstreak által lehívott eszközeit pusztította. Ugyan elsőre rendkívül hatástalannak hangozhat egy ilyen csapattárs, Pilgore1 eddig 673 meccset játszott, amik közül 458-at meg is nyert, ezzel pedig 2,35-ös győzelmi aránnyal rendelkezik.

Reméljük, hogy ez mindenki számára világossá teszi: a feladatok teljesítése még a killek farmolásánál is sokkal fontosabb. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)