Hirdetés

Ez a karakter lesz a Vaják 3. évadának egyik gonosza

|

Andrzej Sapkowski regényeiben már találkozhattak vele a rajongók.

Hirdetés

Szomorú mérföldkő lesz a Vaják 3. évad a Netflix szériájának történetében, hiszen ez lesz az utolsó szezon, amiben Henry Cavill bújik Ríviai Geralt bőrébe, a negyedik felvonásban már Liam Hemsworth veszi át tőle a Fehér Farkas megformálását. 

A készítők azonban megígérték, hogy Cavill búcsúja emlékezetes lesz, amelyről nem csupán a színészek és a második évadvégi események következményei gondoskodnak majd, hanem egy olyan karakter is, akit a CD Projekt RED játékainak kedvelői nem ismerhetnek, csakis Sapkowski olvasói. 

Hirdetés

A The Witcher hírekben meglehetősen naprakész Redanian Intelligence beszámolója szerint a Vaják következő évadában ugyanis fel fog bukkanni a regények egyik gonosza, Ralf Blunden, avagy ahogyan többen ismerik, a Professzor, akit Sunny Patel játszik majd.

A Professzor a második regényben, A megvetés idejében tűnik fel egy olyan bérgyilkosként, aki Crii és Yennefer nyomában van. Bár az egyelőre nem világos, hogy Blunden miképpen fog beépülni a harmadik szezon történetébe, de a Redanian Intelligence úgy tudja, hogy már az első részek során láthatjuk is majd, és mivel a hivatalos szinopszis szerint hőseink a korábbi események miatt menekülnek, valószínű, hogy a Professzor lesz az egyik üldözőjük. 

Sunny Patel nem rendelkezik sok referenciával, viszont három videojátékon (Warhammer 40, 000: Inquisitor - Martyr, Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy, Vox Machinae) is dolgozott, most pedig lehetősége lesz rá, hogy élőszereplős kiadásban is bebizonyítsa, mire képes.

A Vaják 3. évada a jelentések szerint már a nyáron elrajtolhat a Netflixen, de egyelőre még nem kaptunk hivatalos bejelentést ezzel kapcsolatban, szóval csak találgatni tudunk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)