Hirdetés

Ez a két játék inspirálta a Stranger Things világát

|

Próbálj meg tippelni olvasás nélkül: annyit segítünk, az egyik egy az egyben Tótágas. Aztán kattints.

Hirdetés

Az idei év jó része a Stranger Things negyedik évadáról szólt, és már azt is tudjuk, hogy a következő nem csak egy kicsit rövidebb lesz, hanem az utolsó is, azaz a Duffer-fívéreknek muszáj lesz elvarrniuk a szálakat, a rajongók pedig nem győznek spekulálni, hol kötnek ki a gyerekek és az őket segítő, vagy épp ellenük áskálódó felnöttek. (Értsd: ki éli túl.) Matt és Ross Duffer most a Daily Beastnek adott kimerítő interjút, amelyben a videojátékok is szóba kerültek.

Az újságíró egy ponton megkérdezte, mekkora gamerek a tesók; persze kiderült, hogy elég nagyok. Egész életükben játszottak, mondta erre Matt, Ross pedig hozzátette, hogy ez be is szivárgott a sorozatba, a Tótágas látványvilágát például nagyban ihlette a Silent Hill, és ezt bizony rengetegen ki is szúrták.

Hirdetés

A riporter rákérdezett a Naughty Dog klasszikusára, a The Last of Usra, amely iránt hasonlóképpen éreznek az alkotók. Elmondták, amit már annyiszor: hogy a legjobb történet, amit csak láttak a videojáték-történelemben, a karakterfejlődés és ahogy a sztori kibomlik, hatalmas előrelépés a médiumban, és ez a Stranger Thingsre is hatással volt. Az is segített, hogy - mint Matt elmesélte - Neil Druckmann kreatív igazgató egyszer azt tweetelte, hogy imádja a Stranger Thingst. Ő - mármint Matt - egyébként éppen az Uncharted 4 közepén tart.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)