Hirdetés

Ez a kínai PUBG e-sport film nem is néz ki olyan rosszul

|

A sztori egész komplexnek tűnik, és az akció részeket nagyon érdekesen oldották meg.

Hirdetés

Viszonylag kevés az igazán jó e-sport (vagy úgy általánosságban videojátékos) film, de a Biubiubiu címmel érkező kínai projekt még bekerülhet ezek közé. A film egy hányattatott sorsú streamerről szól, aki a történet során épp a gyereke felügyeleti jogáért küzd.

Közben próbál összeszedni egy új e-sport csapatot és megnyerni a legközelebbi nem-PUBG bajnokságot.

Hirdetés

A film készítői nagyon megpróbálták elkerülni, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds komolyabb ismertetőjegyei felbukkanjanak a képernyőn, de aki fél óránál többet játszott a játékkal, az pontosan tudja, hogy miről szól a Biubiubiu.

Az igazán érdekes része a dolognak, hogy a játékbeli jeleneteket élőszereplős felvételekkel oldották meg, ami egyébként nagy előnyére válhat a filmnek. Az eddig látott két trailerben az akció nagyon lazán néz ki.

A Biubiubiu elvileg csak japánban fog megjelenni augusztus 6-án.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)