Hirdetés

Ez a magyar fotós LEGO elemekből rakja össze kedvenc filmjeink ikonikus jeleneteit

|

Egy-egy fotó mögött komoly munka van, de az eredmény láthatóan megéri a belefektetett órákat.

Hirdetés

A BoredPandát pörgetve az ember néha gyöngyszemeket talál, így volt ez most is BrickPanda esetével. A srác nagyon tehetséges fotós, aki LEGO gyűjteményét, és képszerkesztési tehetségét arra használja, hogy kedvenc filmjeink jeleneteit öntse műanyagba.

A weboldal vonatkozó posztjait olvasgatva hamar kiderült, hogy BrickPanda egyébként egy magyar alkotó, aki Budapesten él, és komoly melót fektet a lent is látható anyagokba. Elmondása szerint egy ilyen képet összehozni nagyjából 3 órába telik, minden fotót a telefonjával készít, asztali lámpákkal és színes szemeteszsákokkal oldja meg a világítást, utána pedig jöhet a Photoshop, hogy olyan lélegzetelállító képeket láthassunk, mint a lenti galériában.

Hirdetés

Egyszerű megoldások és a kiváló szaktudás elég hasznos kombó, a végeredmény magáért beszél, a művész pedig le sem tagadhatná, mekkora Star Wars-, Gyűrűk Ura- és Jurassic Park-rajongó:

Akit érdekel BrickPanda többi munkája, az böngéssze át az alkotó Instagram oldalát, ha pedig támogatni szeretnétek őt, akkor Patreonon is megtaláljátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)