Hirdetés

Ez a Malenia cosplay megszólalásig hasonlít az Elden Ring bossára

|

Ez az Elden Ring cosplayer joggal hívathatja magát Miquella pengéjének.

Hirdetés

Nem telik el úgy nap, hogy ne történne valami izgalmas az aktuális slágerjátékkal, az Elden Ringgel kapcsolatban. Hol a speedrunnerek döntenek meg egy újabb rekordot, hol a könnyítő mod megy nagyot, vagy épp izometrikus nézetű kalandjátékként képzeli el valaki a FromSoftware gyöngyszemét.

De nem szabad megfeledkeznünk a cosplayerekről sem, akiknek számos emlékezetes karaktert kínált a játék, beleértve az egyik - ha nem a - legnehezebb bosst, a hírhedté vált Maleniát. 

Hirdetés

A Goddess of Rotként, azaz a rothadás istennőjeként is emlegetett ellenfél már akkor felkeltette sokak érdeklődését, amikor még csak a trailerekben láttuk felbukkanni, a játék megjelenése után azonban az egekbe szökött a karakter népszerűsége, jellegzetes szárnyas sisakját még az Elden Ring lore-jába besegítő George R.R. Martin is felvette.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Trónok harca írója azonban közel sem hozta olyan hitelesen Maleniát, mint az egyik profi cosplayer, Vamplette, aki a Redditen mutatta meg, hogy az emlékezetes boss milyen lenne a valóságban. Érdemes megfigyelni az aprólékosan kidolgozott részleteket, nem csak a sisakét és a műkarét, de a ruhákat is, és nem maradhatott el a vörös haj sem. Szinte halljuk, ahogy azt mondja: "I am Malenia, Blade of Miquella". 

Persze nem Vamplette az egyelten, aki egy Elden Ring karaktert keltett életre: Jessica Nigri például Ranni the Witch lett, Majed_cosplay Bloody Wolfként bizonyított, és Melina is megkapta a magáét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)