Hirdetés

Ez a Spelunky 2 speedrun rövidebb, mint a kávészüneted

|

Azt hinnéd, hogy egy platformer végigjátszása még gyors tempóban is órákig tart, aztán megnézel egy Spelunky 2 speedrunt, és átértékeled az egészet.

Hirdetés

Megszületett a legújabb Spelunky 2 világrekord egy d_tea nevű speedrunnernek köszönhetően. A versenyzőnk ezúttal alig 3 perc alatt futotta végig azt a platformer játékot, aminek első pályáján is van, aki órákat szenved (például a GameStar szerkesztőségéből sokan).

Nem úgy d_tea, akinek any% futama (vagyis a lényeg, hogy elérje a játék végét, akármennyit is teljesít belőle) előbb lepörög, mint a kávészemek a darálónkban egy álmos péntek délelőtt.

Hirdetés

A világrekordot a kézi teleporter tette lehetővé. A kütyü kifejezetten veszélyes lehet egy tapasztalatlan játékos kezében, de a d_tea órákat vágott le a játékidőből ennek segítségével. Mutatjuk: 

A speedrunner saját bevallása szerint is lenne még hova fejlődni, így valószínűleg előbb-utóbb még ennél is gyorsabb futamokat fogunk látni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)