Hirdetés

Ez a srác 5 évet töltött az életéből a GTA Online világában, de azért picit sántít a rekordja

|

Valóban nagyobb időtemető lenne a Rockstar játéka, mint például a World of Warcraft?

Hirdetés

Rengeteg online játék van, amibe úgy lehet több ezer órányi játékidőt belepakolni, hogy fel sem tűnik, valójában mennyit ücsörögtünk a monitor előtt, sőt akadnak olyanok, akik még az alapvetően egyjátékos élményt kínáló alkotásokat is szörnyen hosszú ideig képesek nyüstölni.

A Grand Theft Auto Online szintén elég időigényes játék, hiszen Los Santosban általában pörög az élet, anno erről Paca is írt egy velős tesztet, pedig akkor még jóval soványabb volt ez az élmény. Nem csoda, hogy ez a világ képes beszippantani sokakat, de most valaki azt állítja, 5 évet vett el az életéből a Rockstar bűnnel teli városa.

Hirdetés

A Redditre került fel nemrég egy kép, ami azt bizonyítja, hogy van a GTA Online-nak olyan felhasználója, aki több mint 5 évnyi játékidővel rendelkezik. Ez nem azt jelenti, hogy ennyi esztendővel ezelőtt kezdte el a játékat, hanem gyakorlatilag közel 44 ezer órát töltött el a Rockstar alkotásával, ami egészen őrületes adat, és picit furcsa is.

A képen látható szint és pénzmennyiség arra utalhat, hogy történetünk főszereplője jó eséllyel AFK volt az idő túlnyomó részében, vagy olyasmit ismételgetett, ami kevés jutalommal szolgált. Persze az sem zárható ki, hogy Los Santos uráról van szó, akinek az ereiben kávé folyik, és 2017-ben látott utoljára napfényt. Lehetséges, hogy anno Azeroth-on is szaladgáltak ilyen arcok (a GS szerkesztősége nem szívesen beszél a WoW-ba tett időről, maradjunk annyiban, a veterán kollégáknak voltak problémái a munka-játék egyensúly terén, alig pár évig tartott csupán ez a fennakadás, de legalább az újság mindig elkészült... valahogy).

Nektek mennyi az eddigi legtöbb játékidőtök akármelyik alkotásban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)