Hirdetés

Ez a streamer 2,5 millió forintot tolt bele a Diablo: Immortalba, egy 5 csillagos gemet sem sikerült kipörgetnie

|

Jóval olcsóbban is el lehet jutni ennél egy karakter kimaxolásához, de Quin a drágább, és sokkal balszerencsésebb utat választotta.

Hirdetés

A Diablo: Immortal az a játék, aminek nem a minőségén bukik el az élmény. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a tagadhatatlanul pénzhajhász monetizációs dizájnja mellett tud és akar-e érvényesülni Sanctuary világában. Azt már tudjuk, hogy ez a játék komoly pénztemető tud lenni, ha hajlamosak vagyunk eszetlenül költeni. 

A streamerek jelenleg azzal szórakoztatják magukat, hogy elképesztő pénzeket tolnak bele az Immortalba, hogy kiderítsék, mennyi az annyi, ha valaki a bankkártyájával akarja kimaxolni a karakterét.

Hirdetés

Az egyik ilyen streamer Quin69, aki talán a legszerencsétlenebb mind közül. A srác 25 dolláronként csapott bele 10 300 új-zélandi dollárt (ez nagyjából 2 461 000 forint) a Diablo: Immortalba, amiért cserébe egészen pontosan 0 darab 5 csillagos Legendary Gemet kapott.

A megvásárolható loot boxok és a Legendary Crestek megkönnyítik a játék legerősebb ékköveinek gyűjtését, de nem garantálják azokat.

A teljesség kedvéért azt is érdemes megjegyezni, hogy a Quin által használt módszer a legrosszabb dolog, amit tehet az ember, ha gemekre vadászik, de számára most az a lényeg, hogy megnézze, pusztán pénzköltéssel mit tud elérni. Egyelőre az eredmény egy fájdalmas nevetéssel teli kiégés egy kevés elégetett pénz hamujával borítva. Ne próbáljátok ki otthon!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)