Hirdetés

Ez a streamer egyetlen karcolás nélkül nyomta le az Elden Ring összes főellenségét

|

GinoMachino tulajdonképpen csak gyakorolni ült le a streamje elé, de 9 órával később sikerült teljesítenie a játék egyik legnagyobb kihívását.

Hirdetés

Láttunk már lenyűgöző speedrunokat, és fura végigjátszásokat, de olyat még nem, hogy valaki egyetlen sérülés elszenvedése nélkül képes lett volna legyűrni az összes Elden Ring bosst. GinoMachino ennek a kihívásnak a teljesítésén dolgozik hónapok óta, de néhány napja végre sikerült teljesítenie.

Rengeteg tervezgetés és gyakorlás után leült a Twitch csatornájának nézői elé, hogy gyakorolgasson, taktikákat találjon ki, és a chatjével lógjon. Néhány órával később dicsőséges győztesként állt fel a székéből, amit ő sem gondolt volna a közvetítés elején.  

A 9 órás maraton alatt a rajongók ugyanis végignézhették, ahogy Gino zavarba ejtő könnyedséggel veri agyon az Elden Ring legádázabb szörnyeit és bajnokait.

Hirdetés

A tutorial bosst szándékosan a legvégére hagyta, hogy hatalmas vigyorral az arcán, egyetlen ütéssel csaphassa szét azt.

Innen is gratulálunk a streamernek, akinek speedrun és challange run próbálkozásait a Twitch.tv-n követhetitek. Aki kíváncsi a fenti futam teljes felvételére, az itt megtalálja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)