Hirdetés

Ez a Wordle klón a Tolkien rajongóknak szól

|

Ha még nem olvastad a Gyűrűk Ura könyveket, akkor mi gyorsan nekiugranánk a helyedben.

Hirdetés

A Wordle egy egyszerű, szórakoztató és rövidke szójáték, ami teljesen lenyűgözte az internetet. Josh Wardle csodáját persze azóta többen is próbálták lemásolni (itthon például a Szózattal), de a célja legtöbbeknek az volt, hogy pénzt csináljanak a kis fejtörőből.

A Lordle of the Rings alkotója inkább csak kísérletezni akart. A VVordle néven működő fejlesztő egy Github oldalon tárolja programjának adatait, és még egy keretrendszert is csinált hozzá, mely segítségével mindenki elkészítheti a saját Wordle variációját. Ez megnyitja a kaput a tematikus játékok világa előtt.

Hirdetés

VVordle saját oldalán egyébként egy Gyűrűk Ura könyvekre alapozó Wordle variánst találunk. Ha ki akarjátok találni a szavakat, akkor érdemes lesz alaposan tanulmányozni Tolkien világát, ez bizony nem a kezdők játéka.

Ha egyébként szeretnétek küldeni egy Wordle feladványt a haverjaitoknak, akkor a következőt kell tennetek:

  1. Lépjetek fel a Base64 Encode oldalra, és a felső rublikába írjátok be a kitalálandó 5 betűs szót
  2. Kattintsatok az ENCODE gombra
  3. Az alsó rublikában kaptok egy kódot, azt másoljátok be a https://vue-wordle.netlify.app/? URL mögé
  4. Figyeljétek, ahogy a baráti kör kitépi a haját a megoldást keresve

Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)