Hirdetés

Ez a Yakuza: Like A Dragon cosplay közel tökéletes

|

Ha ez az Ichiban képen vágna egy baseball ütővel, akkor elmondhatnád magadról, hogy megkaptad az autentikus Yakuza-élményt.

Hirdetés

Nem mindenki tud olyan lazán hordani egy lila öltönyt, mint Enyen, akinek nagy múltja van már a Yakuza karkaterek megszemélyesítésében. A tajvani cosplayer imádja a Yakuza franchise-t, és nem egyszer húzta magára Goro Majima kígyóbőr zakóját sem (sőt, egyszer még női változatban is bemutatta a karaktert). Ezúttal a legutóbbi Yakuza játékra, a Like A Dragonre koncentrált, ami rengeteg új karaktert hozott a sorozatba, és aminek főhőse, Ichiban Kasuga egy végtelenül stílusos bűnöző.

Hirdetés

A lenti fotókon láthatjátok a játék főszereplő gárdáját, amire Enyen összehívta a haverjait. Mr. G és Ms. 吂 alakították Nanabát és Adachit, SenYeyeZi hozta Saekót, SHUN Zhaot keltette életre, Lun系部綸 pedig Joon-Git.

Az eredmény tökéletes, ez pedig nagyban köszönhető a fotósok és kisegítők, Duo的攝影視, az Extreme Channel, és Jay & Acid munkájának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)