Hirdetés

Ez az arcade kontrollerré alakítható asztal a nappalink fénypontja lenne

|

Egy svéd dizájner megálmodta egy gamer tökéletes bútorát.

Hirdetés

Ha már a kertet sikeresen berendeztük egy Ezeréves Sólyom témájú tűzrakóhellyel, akkor haladjunk tovább a házba, hiszen mint tudjuk, sosem lehet elég geek cucc egyetlen otthonban sem. A svéd dizájner, Love Hulten legújabb kreálmánya például a nappalink feldobásában segédkezik.

Hirdetés

Saját készítésű kávéasztalkája olyan, mintha egy arcade gépet kereszteztünk volna egy hétköznapi asztallal, ráadásul nem csupán dekorációs célt szolgál, vezeték nélkül képes csatlakozni a TV-hez is. Ha pedig meguntuk a játékot, akkor helytakarékossági okokból akár kisebbé is varázsolhatjuk: 

Sajnos az asztalka nem eladó, így aki hasonlót szeretne, annak csinálnia kell egyet magának. A legelszántabb Street Fighter, Tekken és Mortal Kombat játékosoknak minden bizonnyal megérné. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)